2copy

Nieuws

Nieuw : Canon Pro 4000

Onze nieuwe POSTER printer met maar liefst 12 kleuren voor het printen in ultra hoog detail en exacte kleuren, uitermate geschikt voor posters en foto's op groot formaat.

Nieuw : Océ ColorWave

Voor het snel printen van plannen, ook affiches op blueback in alle formaten.

NIEUW : Inbinden met doorlopende kaft

Vanaf nu is het mogelijk een boek in te binden met doorlopende kaft, dit geeft ook de mogelijkheid de rug van het boek te bedrukken. Het is een zeer stevige gelijmde binding uitermate geschikt voor catalogi, thesissen, brochures enz...
Lijmen met doorlopende kaft (boek)

Sluiting tijdens de eindejaarsperiode

Beste Klanten, Tijdens de eindejaarsperiode zijn we een paar dagen uitzonderlijk gesloten: Vanaf 23 t.e.m. 26 december en vanaf 30 december t.e.m. 1 Januari. Wij wensen u prettige feestdagen! Het 2Copy team.

Nieuwe Printer “Océ Arizona”

Vlakke panelen bedrukken tot 5 cm dik op een waaier van materialen. Dankzij het gebruik van witte inkt is het tevens mogelijk op transparante materialen te drukken, of door gebruik te maken van een vernis kunnen bepaalde delen geaccentueerd worden. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, zo kan er geprint worden op dibond, schuimkarton, kanaalplaat, aluminium, PVC, forex, polyester, honingraatkarton, multiplex, hout, glas, plexi, metaal, noem maar op. Ideaal voor immo- werfborden, interieur design en zo veel meer. Maximum formaat : 1,25 x 2,50 meter.

2 Copy breidt uit

Om onze diensten te kunnen uitbreiden en te verbeteren hebben we besloten onze productieruimte te vergroten, daarom verbouwen wij momenteel het aanpalend pand op nummer 25.

Nieuwe zwart/wit printer Canon VarioPrint 110

Tijdens de paasvakantie zullen we de nieuwe "VarioPrint 110" van Canon plaatsen, op deze manier gaan we weer een stapje hoger in kwaliteit op het gebied van zwart/wit printen tot SRA3 formaat.

Rillen en Vouwen

Met onze nieuwe Morgana ril/vouwmachine kunnen we nog sneller dik papier voorzien van een ril en ook dadelijk vouwen tot het afgewerkt formaat. Daardoor krijgen uw kaarten, uitnodigingen, folders of gevouwen mappen een mooie professionele afwerking.

Booklet Maker

Nieuw is ook de Plocmatic Booklet Maker. Dit toestel word gebruikt om te verzamelen, vouwen en rugnieten. Ideaal om boekjes of brochures te maken aan hoge snelheid.

2 Copy investeert in Groot Formaat

Met de nieuwe "HP Designjet T3500 Production eMFP" willen we een eerste stap zetten in het upgraden van onze grootformaat afdeling, deze printer is uitermate geschikt voor het printen, scannen en digitaliseren van plannnen in kleur. Ook posters zijn geen enkel probleem op dit toestel.

Nieuwe klein formaat kleurenprinter

Om de grote vraag naar digitaal kleurendrukwerk makkelijk te kunnen blijven verwerken investeren we in de nieuwste Canon technologie met de Canon C700 machine. Dit toestel is uitermate geschikt voor gestruktureerd- en dik papier.

10 Jaar 2 Copy

In maart 2015 viert 2 Copy zijn 10de verjaardag. Wij wensen dan ook al onze klanten te bedanken voor het vertrouwen. Ook in de toekomst zullen we blijven investeren in toestellen, technologieën en personeel om U de beste kwaliteit en service te garanderen.